Robotik ve Kodlama Festivali Yazısı

Robotik ve Kodlama Festivali Yazısı

Kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 88013337-821.99-E.7565448 sayılı Robotik ve Kodlama Festivali konulu 13 Nisan 2018 tarihli resmi yayınlandı.

Kamuajans.com - İstanbul Valiliğinden alınan İstanbul Valiliği (İl Milli Eğitim Müdürlüğü)'nün 9 Nisan 2018 tarihli ve 82973634-622.01-E.7220315 sayılı yazıda, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 3-4 Mayıs 2018 tarihlerinde Türkiye geneli resmi/özel tüm anaokul, ilkokul, ortaokul,lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik, öğrencilerin http://bit.1y/2usRAKb adresi üzerinden Stant Talep Formunu 15 Nisan 2018 tarihine kadar doldurarak kodlama, robotik, STEM ve havacılık temalarını sergilemeleri amacıyla ekli bilgiler ve belgeler doğrultusunda ''Bakırköy II. Robotik ve Kodlama Festivali'' düzenleme talebi bildirilmiştir.

<br />

Duyurusuna http://yegitek.meb.gov.tr/www/yarisma-duyurular/kategori/18 linkinden ulaşılabilecek olan söz konusu yarışmanın, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Milli Eğitim Temel Kanunu ile Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak yürürlükte olan tüm düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, ilçe/il milli eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, derslerin aksatılmaması kaydıyla gönüllülük esasına göre yapılması talep edildi. <br />

<br />

<a href="http://kamuajans.net/images/dosyalarim/ROBOTIK.pdf"><strong> RESMİ YAZI</strong></a> <br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com"> Kamuajans.com</a> - özel haber 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.