Özel Mesleki ve Teknik (Sağlık) Anadolu Liselerinde Stajyer Öğrencilerinden Ücret Alınmayacak

Özel Mesleki ve Teknik (Sağlık) Anadolu Liselerinde Stajyer Öğrencilerinden Ücret Alınmayacak

MEB HABERİ - Özel Mesleki ve Teknik (Sağlık) Anadolu liselerimizeki stajyer öğrencilerden ücret alınması uygulaması kaldırıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından, sağlık meslek lisesi öğrencilerinden "staj ücreti" adı altında hiçbir para alınmaması ve yaz stajları hariç mesleki beceri eğitimi yapan tüm öğrencilere staj ücreti ödenmesinin kararlaştırıldığı belirtilmişti.

 Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin sabah saatlerinde twitterdan yaptığı açıklamada Özel Mesleki ve Teknik (Sağlık) Anadolu liselerindeki stajyer öğrencilerden ücret alınması uygulaması kaldırıldığını bildirdi. MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, kişisel twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a bu konudaki duyarlılığı için teşekkür etti.

   TEKİN'in Twitter'dan yaptığı açıklama; Herkese hayırlı sabahlar. Sağlık Bakanlığı, Bakanlığımızın talebi üzerine Özel Mesleki ve Teknik (Sağlık) Anadolu liselerimizeki stajyer öğrencilerden ücret alınması uygulamasını kaldırdı. Hayırlı olsun. Sağlık bakanımız Recep Akdağ'a ve Sağlık Bakanlığımız bürokratlarına teşekkürler...

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.