Özel Eğitim Personel İhtiyacı İçin Kurs Açılacak

Özel Eğitim Personel İhtiyacı İçin Kurs Açılacak

KamuAjans.Com-Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, özel eğitim desteği veren kurumların personel ihtiyacını karşılamaya yönelik "Özel Eğitim Alanında Destek Eğitim Verecek Uzman Öğretici Kursu" açacak.

Özel Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından açılacak bu kurslara, resmi kurumlara ataması yapılmayan ve özel öğretim kurumları ile sözleşme imzalayan okul öncesi, çocuk gelişimi ve eğitimi veya sınıf öğretmenliği alanlarına kaynaklık eden program mezunları katılabilmektedirler.

Kurum sayısı artışı, uygulanan program ve mevzuat değişimlerine bağlı olarak oluşan ihtiyaca istinaden Aralık 2017’de “Özel Eğitim Alanında Destek Eğitim Verecek Uzman Öğretici Kursu” Antalya ilinde açılacaktır. Kurs başvuru işlemleri önümüzdeki hafta Özel Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından duyurulacak olup mevcut çalışan personeller kurstan faydalanabilecektir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.