ÖSYS Tercihleri Bitiyor

ÖSYS Tercihleri Bitiyor

KamuAjans.Com-Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yapılan açıklamaya göre üniversite tercihleri bugün itibariyle yapılacak. Sabah başlayan tercih süresi 3 Ağustos saat 23:59'a kadar devam edecek. Bu sürede öğrenciler LYS ve YGS tercih puanları ile tercih listelerini hazırlayarak, ÖSYM hesaplarından gönderecek. Tercih sonuçlarının ise Ağustos sonunda açıklanması bekleniyor.

 Gerçekleştirilen darbe girişimi sonrasında YÖK tarafından daha önce açıklanmış olan 2016-ÖSYS tercih tarihleri 3 gün ileri alındı. Bu değişiklik ile 26 Temmuz ve 2 Ağustos arasında yapılacak olan tercihler, 29 Temmuz ve 3 Ağustos tarihleri arasına alındı. Buna göre öğrenciler bugünden başlayarak Salı günü saat 23:59'a kadar tercihlerini yapabilecek. Tercihler her öğrencinin kendisine ait olan ÖSYM şifresi ile girmiş olduğu portaldan yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.