Ortaokul öğrencilerinden 15 Temmuz Klibi

Ortaokul öğrencilerinden 15 Temmuz Klibi

Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında klip çekti. Çeşitli sınıflardan 4 kız 4 erkek öğrencinin rol aldığı klip, 3 dakika 30 saniye sürüyor.

Ahmet Selçuk İlkan'ın 15 Temmuz şiirinin seslendirildiği klipte öğrenciler tüm hünerlerini gösterdiler. Klipte görev alan öğrencilerden Ahmet Emre ŞİMŞEK duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:

<br />

15 Temmuz, birlik ve beraberliğin, birbirine kenetlenmiş halkın karşısında hiç bir gücün duramayacağının en güzel örneğidir. Bizler bu kliple 15 Temmuz'da yaşananları gözler önüne sermek ve o ruhun hala yaşıyor olduğunu anlatmak istedik. 

<br />

15 Temmuz Gecesi başka canlar hür yaşasın diye kendi canını bir an bile düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Üzerlerine gelen tankların altına yatarak durdurmaya çalışan, yağmur gibi yağdırılan kurşunların üzerine korkusuzca yürüyerek yaralanan tüm gazilerimize Allah'tan acil şifalar diliyoruz. <br />

<br />

<a href="https://we.tl/t-vZyDhdjsSw"><strong>KLİBİ İNDİRMEK İÇİN</strong></a>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.