Okullarda Mescit İstiyoruz

Okullarda Mescit İstiyoruz

KamuAjans.Com-90'lı yıllardaki haber kirliliği ve karanlık beyinli haber sunucularının,öğrencilerini cuma namazına getiren öğretmenlerin haberini sunarken kullandığı imalı cümleleri ve aşağılayıcı üslupları geride bırakalı uzun süre oldu. Eğitim ile dini vecibeleri aynı karede görmek istemeyenlerin artık yavaş yavaş eridiği dünyamızda artık okullarda mescit olması gerektiğine inanan nesiller bulunuyor.

 Yüzde 99.2'si müslüman olan toplumumuzun belkide en zor sınavı dini geri plana atan gerici zihniyetli olanlar ile savaşmakla olmuştur.Çok değil bundan 15 ile 20 yıl öncesine kadar öğretmenleri tarafından cuma namazı için camiye getirilen öğrencilerin haberini sunarken aşağılayıcı üslup kullanan ve günah işleniyormuş gibi lanse edilen haberler hala hafızalarda yer etmiştir.<br />

<br />

<img src="https://www.kamuajans.net/uploads/im/image(167).jpg" width="470" height="300" alt="" /><br />

<br />

Biz müslümanlara gönderilen kutsal kitap Kur'an-ı Kerim'in ilk emri olan oku kelimesine karşılık karanlık zihinlerin yön vermeye çalıştığı düzenden uzaklaşalı çok oldu bunun göstergesi olarakta bugün twitterda gündeme gelen hastag kanıtladı. <a href="https://twitter.com/hashtag/OkullardaMescit%C4%B0stiyoruz?src=hash" data-query-source="hashtag_click" >#<strong >OkullardaMescitİstiyoruz</strong></a> hastagi ile gündeme gelen okullarda mescit için adım atılacak mı? sorusunun yanıtı yakında ortaya çıkacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.