Okul Müdürlerinin Dikkatine (TKYS Yılsonu İşlemleri)

Okul Müdürlerinin Dikkatine (TKYS Yılsonu İşlemleri)

Kamuajans.com - Okul yöneticilerinin yıl sonu işlemlerinden birisi olan taşınır kontrol yetkilisi yıl sonu işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar il milli eğitim müdürlüklerince okul ve kurumlara uyarılar şeklinde yayınlanmaya devam ediyor. Bir il milli eğitim müdürlüğümüzün bu konudaki uyarısı şu şekilde oldu.

OKUL VE KURUM MÜDÜRLERİNİN DİKKATİNE!

TKYS YILSONU İŞLEMLERİ

   TAŞINIR KONTROL YETKİLİSİ: Harcama yetkilisine en yakın kişilerden seçilecek, sadece yıl sonunda 14 nolu cetveli (harcama birimi taşınır mal yönetim hesabı cetveli) imzalamakla sorumludur. Taşınır kayıt yetkilisi okul müdürleri, taşınır kontrol yetkilisi donatım şefleri ve harcama yetkilisi ilgili il milli eğitim müdür yardımcısıdır.

    Taşınır kayıt yetkilisi okul müdür yardımcısı harcama yetkilisi de okul müdürü olduğunda taşınır kontrol yetkilisi varsa okul başmuavini olarak belirlenmiştir. Yoksa okul müdürü hem taşınır kontrol yetkilisi hem de harcama yetkilisi olarak 14 nolu cetveli imzalayacaktır.

Bu yazının tüm hakları kamuajans.com'a aittir. "www.kamuajans.com" biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır. ©

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.