Okul Kurum Müdürlüklerinin Dikkatine!

Okul Kurum Müdürlüklerinin Dikkatine!

KamuAjans.Com-2016-2017 öğretim yılı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği 12 nci maddesi gereği, adresi okul kayıt bölgesi içerisinde olan öğrenciler veya mazeret grubundaki nakil müracaatı ile alınan öğrencilerin dışında öğrencisini nakil ettirmek isteyen velilerin başvuruları kura ile değerlendirilmek üzere alınmaya başlanmıştır.Yönetmelik gereği derslerin başladığı ilk hafta (19-23 Eylül 2016) başvurular alınacak olup, derslerin başladığı ikinci haftanın ilk iş günü (26 Eylül 2016) sist

Not-01: Kura ile değerlendirilmek üzere alınacak kura nakil başvuruları "Kurum İşlemleri / Okula Nakil Gelecekler / Nakil Başvuru (IOK06001)" ekranı üzerinden Nakil Geliş Nedeni "SINIF MEVCUDU OTUZUN ALTINDA (Kura ile değerlendirilecek)" seçilerek yapılacaktır.

Not-02: 26 Eylül 2016 tarihinde okul tarafından yapılacak olan kura işlemi, "Kurum İşlemleri / Okula Nakil Gelecekler / Nakil Kura İşlemleri (IOK06005)" ekranı üzerinden işlemi yapan personelin T.C Kimlik numarasını girildikten sonra "KURA BAŞLAT" düğmesine basılmasıyla başlayacaktır. Kura işlemi bir kereye mahsus olmak üzere tüm sınıflar seviyesinde gerçekleşecektir. Kura sonucuna göre nakil kayıt hakkı kazanan öğrenciler "Kurum İşlemleri / Okula Nakil Gelecekler /Nakil Kabul İşlemi (IOK06002)" ekranına yansıtılarak, bu öğrencilerin nakil kabul işlemlerine izin verilecektir.  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.