Öğretmenlere Ev Sahibi Olma Fırsatı

Öğretmenlere Ev Sahibi Olma Fırsatı

Kamuajans.com - Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep'te 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına katıldı ve hem çalışan hem de emekli öğretmenlere ev vereceklerini açıkladı.

Kamuajans.com - Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programına katılan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep'te görev yapan ve emekli olmuş öğretmenlere ev vereceklerini söyledi. Vali Yerlikaya, Gaziantep'te bulunan 26 bin 500 öğretmenin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, "İl ve ilçe milli eğitim müdürlerimiz, öğretmenlerimizden peşinat koşulları teslimatlarla ilgili bilgi verip biz sizden evet bu koşullardan olursa bu evi almak istiyorum denildiği zaman biz onları toplu olarak TOKİ başkanlığımıza götürüp teslim edeceğiz. Dolayısıyla onların da ihalelerini yaptırıp en fazla 2 sene içerisinde teslim edeceğiz. Bunlara emekli öğretmenlerimizde dahil olacak. Bir hayır duanızı almamız bize yeter" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.