Öğretmenlere Eğitim Ödenekleri Ödenmeye Başladı

Öğretmenlere Eğitim Ödenekleri Ödenmeye Başladı

KamuAjans.Com-MEB, 2017-2018 eğitim öğretim yılı için belirlenen kırtasiye ödeneğini öğretmenlere ödemeye başladı. 11 Eylül 2017(bugün) tarihinde başlayan ödemeler Eylül ayı bitmeden her il ve ilçede yapılmış olacak.

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), 2017-2018 yılı için belirlenen ve kamuoyunda kırtasiye parası olarak bilinen eğitim öğretime hazırlık ödeneğini öğretmenlerin hesaplarına yatırmaya başladı. 11 Eylül 2017(bugün) tarihinde başlayan ödemeler Eylül ayı bitmeden her il ve ilçede yapılmış olacak.

2017-2018 eğitim öğretim yılı için kadrolu öğretmenlere 1.050 TL, Sözleşmeli öğretmenlere ise 903 TL eğitim öğretime hazırlık ödeneği yatırılacak.

Ödemeler il ve ilçelere göre farklılık gösterse de Eylül ayı içerisinde tamamlanacak. Eğitim öğretim yılı başladıktan sonra göreve başlayan öğretmenlere ödeneğin %75'i, ara tatilde göreve başlayan öğretmenlere ödeneğin %50'si ve 2. dönem içinde göreve başlayan öğretmenlere ise ödeneğin %25'i ödenecek.

Mebpersonel 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.