Öğretmenlere e-YDS Sınav Görevi

Öğretmenlere e-YDS Sınav Görevi

Kamuajans.com - 23 Aralık 2017 tarihinde yapılacak e-YDS 2017/10 için sınav görevinde bulunmak isteyen öğretmenler için sınav görevi duyurusu yapıldı. e-YDS 2017/10 Sınavı saat 14.45'te başlayacak ve 180 dakika sürecek.

Kamuajans.com - ÖSYM tarafından e-YDS Sınav Görevi öğretmenlerin tercihine açıldı. Sınavda çoktan seçmeli 80 sorudan oluşan test uygulanacak. <br />

<br />

Sınavda sözcük bilgisi, dil bilgisi, çeviri ve okuduğunu anlama soruları bulunmaktadır. İngilizce sınavlarında kullanılan kaynaklar ABD, İngiltere ve Kanada gibi İngilizce konuşulan ülkelere aittir. Bu sınavlarda İngiliz İngilizcesine ait dil alışkanlıkları izlenmekle birlikte Amerikan İngilizcesi kullanımının daha yaygın olduğu durumlarda adaylara bir dezavantaj oluşturmaması için yaygın olan kullanım tercih edilmektedir. Sınavlarda sözlük ve sözlük görevi yapan yardımcı araçlar kullanılamaz.

<br />

<strong>2017 ELEKTRONİK YABANCI DİL SINAVI (e-YDS 2017/10) oturumunda görev talebinde bulunmak için </strong><a href="http://gis.osym.gov.tr/"><strong>TIKLAYINIZ</strong></a>

<br />

<br />

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.