Öğretmenlere 6 Yeni Sınav Görevi

Öğretmenlere 6 Yeni Sınav Görevi

KamuAjans.Com-Anadolu üniversitesi, 4 oturum yeni sınav görevini öğretmenlerin tercihine açtı.anadolu üniversitesi aöf sınavları görevli tercih işlemleri. Mtsk direksiyon uygulama sınavı başvuruları başladı.

Anadolu Üniversitesi, 4 Oturum Yeni Sınav Görevini Öğretmenlerin Tercihine Açtı.

Anadolu Üniversitesince 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Açıköğretim Programları Bahar Dönemi Ara Sınavına ait görev tercihleri http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ sayfasında aktif edilmiştir. Görev tercih işlemleri 03 Nisan 2017 Pazartesi gününe kadar alınacaktır. Bu sınavda görev almak isteyen öğretmen ve kamu görevlileri belirtilen tarihe kadar sistem üzerinden görev tercihinde bulunmaları gerekmektedir.

MTSK Direksiyon Uygulama Sınavı Başvuruları Başladı. 1-2 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak olan MTSK DİREKSİYON EĞİTİMİ UYGULAMA SINAVI için başvurular başladı.

Sınav Tarihi : 1-2 NİSAN 2017 Sınav görevine, ilçenizin mtsk sınav görevi başvuru ekranından başvurabilirsiniz.

Not: Sınav ekranınız açık değilse görev yaptığınız il/ilçede yapılmadığını ya da henüz başvuru ekranının açılmadığını gösterir.  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.