Öğretmenevleri Öğretmene ve Memura İndirimli Yemek Versin

Öğretmenevleri Öğretmene ve Memura İndirimli Yemek Versin

Öğretmenler ve memurlar adı "Öğretmenevi" olan yerlerde özel yerlerde ödediği fiyatlar üzerinden ücret ödememeli. Öğretmenler için öğretmenlerin adıyla kurulan bu tesisler tıpkı kalırken uyguladığı indirimli tarifeyi yiyecek, içecek ve sunduğu diğer hizmetlerde de sunmalı.

Öğretmenevlerinin tıpkı askeriyede olduğu gibi öğretmene ve memura indirimli yemek vermesini talep edenler change.org sitesinde bir imza kampanyası başlattılar. İşte imza kampanyasında yer alan açıklama:<br />

<br />

Öğretmenevleri bizim adımızı kullanarak birilerine rant kaynağı olmamalı. Maaşını devletten alan insanların çalıştığı bu kurumlar kar amacı gütmeyen, gütse bile yüksek kar elde etmeyi düşünmeyen bir yapıya acilen dönüştürülmelidir. Madem bizim sosyal tesisimiz ve biz öğretmenlerin evi, o zaman evimize uygun muamele görmeliyiz. Şu an askeriyenin ve polislerin  her ilde sosyal tesisleri var ve bu tesislerde kalma, yeme, içme gibi tüm hizmetler kendi üyelerine çok uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Ancak bizim öğretmenevlerimizin bazıları bulundukları illerin, ileçelerin en pahalı cafeleriyle,otelleriyle fiyat olarak yarışmaktadır. Yeni Milli Eğitim Bakanımızdan ve Başkanımızdan biz öğretmenlere kulak vermesini ve kolaylıkla çözülebilecek bu durumu acilen çözmesini istiyoruz.

<br />

(Not: Öğretmenler için istediğimiz tüm ayrıcalıklardan atanamayan arkadaşlarımızda yararlanmalıdır. Onların da öğretmenlik mesleğinde olan pay ve hakları tüm öğretmenler gibi baki olduğu için yazarken her seferinde ayrı ayrı belirtmeyi gerek görmedik.)

<br />

Şu an atanamamış arkadaşlarımız dahil toplam 1 milyondan (1.000.000.) fazla sayımız var. Yeteri kadar ses çıkarabilirsek - ki çeyreğimiz bile bunu başarabilir- bu sorunumuz ve buna benzer tüm sorunlarımız daha çabuk bir şekilde halledilecektir. Unutmayalım ki artık bürokrasinin yıkıldığı sistemin daha hızlı çalıştığı bir ülkemiz var. En azından bundan sonra bürokrasi engelinin bazı basit şeylerin bile yapılmasına mani olmayacağı düşüncesindeyiz. Bu ve buna benzer sıkıntılarımızı Bakanımız ve Başkanımız göz ardı etmeyecektir. 

<br />

Lütfen paylaşıp daha çok arkadaşımıza ulaşmasını sağlayalım. <br />

<br />

<a href="https://www.change.org/p/milli-e%C4%9Fitim-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-%C3%B6%C4%9Fretmenevleri-tipki-askeriyede-oldu%C4%9Fu-gibi-%C3%B6%C4%9Fretmene-ve-memura-indirimli-yemek-versin"><strong>İMZA KAMPANYASI</strong></a>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.