Öğretmen Gelişim Eylem Planı

Öğretmen Gelişim Eylem Planı

Kamuajans.com - Öğretmenlerin alan bilgilerini sürekli güncellemeleri, öz değerlendirme yaparak kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik çalışmalara katılmalarını sağlamak ve eğitim alanında ulusal ve uluslararası gelişmelerle ilgili farkındalıklarını artırmak amacıyla "Öğretmen Gelişim Eylem Planı" hazırlandı.

T.C.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü

<br />

Sayı: 98029973-602.05-E.941822

Konu: Öğretmen Gelişimi Eylem Planı

<br />

12.01.2018

<br />

..........VALİLİĞİNE

(İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

<br />

Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce yayımlanan ''Öğretmenlik Mesleği Genel Yeterlikleri'' çerçevesinde öğretmenlerimizin; mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla ''Öğretmen Gelişimi Eylem Planı'' hazırlanmıştır.

<br />

Öğretmenlik Mesleği Genel Yeterlikleri çerçevesine göre Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan ve ekte sunulan ''Öğretmen Gelişimi Eylem Planı'' Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları Vizyon Belgesinde belirtilen ''Yönetici ve Öğretmen Gelişimi'' ve ''Kalite Takip Sistemi (KTS)'' bağlamında uygulanacak ve takip edilecektir.

<br />

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

<br />

Nazif YILMAZ

Bakan a.

Genel Müdür

<br />

Ek:

-Öğretmen Gelişim Eylem Planı (7 sayfa)<br />

<a href="http://kamuajans.net/images/dosyalarim/EYLEM_PLANI.pdf"><strong><br />

EYLEM PLANI</strong></a>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.