Öğrencilerin Deneyim Kazanması İçin Farklı Uygulama

Öğrencilerin Deneyim Kazanması İçin Farklı Uygulama

Kamuajans.com – AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nın altında yer alan Erasmus+ Mesleki Eğitim öğrenici Hareketliliği (Key Action 1, KA1) 2017 Teklif Çağrısı döneminde Okulumuz Didim Mesleki Eğitim Merkezi olarak hazırladığımız ‘Çıraklarımızın Turizmde İstihdamı İçin Mesleki Becerilerinin Geliştirilmesi Projesi ‘’ adlı ve 2017-1-TR01-KA102-042298 nolu projemiz desteklenmeye değer bulunmuştur.

 Projemiz kapsamında servis elemanlığı alanındaki 5 çırak öğrencimiz, 2 hafta süre ile Portekiz’de çalışma deneyimine katıldılar. Projemizde çırak öğrencilerimiz Avrupa’da çalışarak mesleki tecrübelerini artırdılar. Projeye katılanlar staj sertifikası ve Europass sertifikaları verildi. Öğrencilerimizin gelecekte çalışma hayatına geliştirecek ve sizlere yeni fırsatlar tanıyacaktır. Proje süresince AB iş arama ve iş başvurusu yapma fırsatı bulacaklar. Tüm çabamız ve gayretimiz mesleki eğitim alan öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirerek ülkemizin kalkınmasını sağlamak. Gelecek yılki hedefimiz programa katılacak öğrenci sayısını artırmak ve öğrencilerimizin Avrupa’da istihdamını sağlamak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.