O İlde Öğretmenleri Olmayan 1.Sınıf Öğrencileri Var!

O İlde Öğretmenleri Olmayan 1.Sınıf Öğrencileri Var!

Kamuajans.com - Ankara Altındağ Taşça İlkokulu'nda yeni eğitim ve öğretim yılı başlamasına rağmen 1.sınıf öğretmeni olmadığından dolayı 60 öğrenci bir öğretmen gözetiminde okula geliyor.

Kamuajans.com - Bir öğrenci velisinden gelen bilgilere göre Ankara Altındağ - Taşça İlkokulu 1.sınıfına yazdırdığı oğlunu 2 gündür okula götürmesine rağmen çocuğunun listede olduğu sınıfın öğretmeni olmadığından dolayı diğer şube öğretmeni ile birlikte aynı sınıfta 60'dan fazla çocuk ders yapmaya çalışıyor. <br />

<br />

Sınıfta Suriye'li yaşları 11-13 arasında çocukşarda eğitim ve öğretime başlamış. Şikayetini bildiren velinin çocuğu ben artık bu okula gitmek istemiyorum diyerek her gün sürekli ağlıyor. Düşünsenize bir çocuk okul hayatına başlıyor ve ilk şoku bu şekilde yaşıyor. Okullar açılmadan önce bu sınıflara girecek öğretmenlerin, hele ki 1.sınıf öğretmenlerinin mutlaka belirlenmesi lazım değil miydi. Hem de Başkentte ! Bu sorunu acilen çözülmesi ve bu öğrencilerin okuldan daha çok soğumadan öğretmenlerine kavuşmasını diliyoruz.

<br />

<a href="http://www.ogretmendiyari.com/">ogretmendiyari.com</a>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.