Norm Kadroların Güncellenmesi

Norm Kadroların Güncellenmesi

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından 16833931-601.04.02.01-E.16845250 sayılı Eğitim Kurumlarının Norm Kadrolarının Güncellenmesi konulu 20 Eylül 2018 tarihli resmi yazı yayınlandı.

Genel Müdür Cevdet Vural ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzalı resmi yazıda ''Bilindiği üzere, Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmeliğin 26'ncı maddesinin birinci fıkrasında; ''(1) Eğitim kurumlarının norm kadro sayılarının bu Yönetmelikte belirlenen norm kadro kriterleri çerçevesinde değişmesi halinde, değişikliğe konu olan eğitim kurumlarının norm kadro sayıları ekim ayında yeniden belirlenir. Bakanlık ihtiyaç duyulan hallerde bu ay dışında da eğitim kurumlarının norm kadro sayılarını yeniden belirlemeyebilir.'' hükmü yer almaktadır.

Söz konusu hüküm gereğince; eğitim kurumlarının 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına ait norm kadro güncelleme iş ve işlemleri için 15 Ekim 2018 - 9 Kasım 2018 tarihleri arasında MEBBİS veri tabanında yer alan Norm Kadro Modülünün açılması uygun görülmektedir.'' denilmiştir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.