Müsteşar Yusuf Tekin'den Aksaray İl Müdürlüğüne Ziyaret

Müsteşar Yusuf Tekin'den Aksaray İl Müdürlüğüne Ziyaret

KamuAjans.Com-Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Sayın Doç. Dr. Yusuf TEKİN beraberinde insan Kaynakları Genel Müdürü Hamza AYDOĞDU ve İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Daire Başkanlarından Feyzullah ÇİFTÇİ İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Sayın Doç. Dr. Yusuf TEKİN İl Milli Eğitim Müdürümüz, Maarif Müfettişleri Başkanımız ve Başkan Yardımcımız, Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimiz tarafından bina girişinde karşılandı. İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer KARTAL tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf TEKİN’e brifing verildi. Brifingden sonra Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf TEKİN, Aksaray Üniversitesi’nde düzenlenen “Başkanlık Sistemi ve Kuvvetler Ayrılığı Tartışmaları” Konferansına katılmak üzere müdürlüğümüzden ayrıldılar.

Aksaray Üniversitesi’ndeki Konferanstan sonra Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf TEKİN, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer KARTAL ve Müdürlüğümüz idarecileri FETÖ/PDY kapsamında el konulan ve “Şehit Önder Güzel Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi” olarak açılan okulu ziyaret ettiler. Müsteşarımız Doç. Dr. Yusuf TEKİN Okulla ilgili bilgi alıp yönetici, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Müsteşarımız Doç. Dr. Yusuf TEKİN ve İnsan Kaynakları Genel Müdürümüz Hamza AYDOĞDU akşam saatlerinde Nevşehir’deki Programlarına katılmak üzere Aksaray’dan ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.