Müsteşar Tekin'den FETÖ İle Mücadele Açıklaması

Müsteşar Tekin'den FETÖ İle Mücadele Açıklaması

Kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin, şu anda FETÖ ile mücadelenin, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde nihayete erdiğini söyledi.

Kamuajans.com - Müsteşar Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı olarak FETÖ ile mücadeleye 2013 yılında başladıklarını ve dershanelerle ilgili düzenleme getirdiklerini belirtti. 

Müsteşar Yusuf Tekin, "15 Temmuz sonrasında olağanüstü hal (OHAL) kapsamında aldığımız tedbirler çerçevesinde FETÖ ile mücadele, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde nihayete erdi. FETÖ'ye bağlı ve iltisaklı 2500 civarında okul, dershane ve yurt binalarının tamamını kapatarak, kamulaştırıp, devletin, milletin hizmetine sunduk. Bunların dışında FETÖ ile irtibatlı olan yaklaşık 30 bin civarında personel ve öğretmenin bakanlıkla ilişiğini kestik. Müfredatlarımıza, ders kitaplarımıza ve programlarımıza sirayet etmiş FETÖ unsurlarının tamamını sistemin dışına çıkardık. Şu anda FETÖ ile mücadele, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde nihayete ermiştir. Bundan sonra rutin faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz" diye konuştu. 

KamuAjans.com - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.