Mülakat Sonuçları Toplu Liste Halinde Yayınlanmalıdır

Mülakat Sonuçları Toplu Liste Halinde Yayınlanmalıdır

KamuAjans.Com-Bilindiği üzere, 2017 yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Takviminde, yönetici adaylarının sözlü sınavlarının 3-21 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı, sözlü sınav sonuçlarının 24 Temmuzda duyurulacağı belirtilmiştir.

Bilindiği üzere, 2017 yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Takviminde, yönetici adaylarının sözlü sınavlarının 3-21 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı, sözlü sınav sonuçlarının 24 Temmuzda duyurulacağı belirtilmiştir. MEB tarafından eğitim kurumu müdürlerinin sözlü sınav sonuçları toplu olarak kamuoyu ile paylaşılmamaktadır. Bu durumdan dolayı, sözlü sınav sonuçlarının sonradan değiştirilebileceğine ve bir sendika üyeleri lehine ayrımcılık yapıldığına dair kamuoyunda yaygın bir kanaat oluşmaktadır.

Türk Eğitim Sen olarak Bakanlığa gönderdiğimiz yazıda,  eğitim kurumu müdürlerinin sözlü sınav sonuçlarının iller bazında toplu olarak kamuoyu ile paylaşılarak bu husustaki tereddütlerin giderilmesini talep ettik.

<a href="https://www.turkegitimsen.org.tr/userfiles/files/mulakat_sonuclarinin_toplu_yayinlanmasi_483_26072017.pdf" target="_blank"><strong>İlgili yazımız için tıklayınız </strong></a>

<br />

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.