Muğla il MEM den Şehit Polis İçin Zenginleştirilmiş Kütüphane

Muğla il MEM den Şehit Polis İçin Zenginleştirilmiş Kütüphane

Kamuajans.Com – Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, İMKB Ortaokulu binasında açılan zenginleştirilmiş kütüphaneye Şehit Polis Memuru Sefa Altınsoy’un adı verildi. Vali Sayın Esengül CİVELEK ile İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Celalettin EKİNCİ, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Köyceğiz İ.M.K.B. Ortaokulu’nda Şehit Polis Memuru Sefa Altınsoy adına oluşturulan Zenginleştirilmiş Kütüphane açılışına katıldı.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, İMKB Ortaokulu binasında açılan zenginleştirilmiş kütüphaneye Şehit Polis Memuru Sefa Altınsoy'un adı verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, Köyceğiz İMKB Ortaokulu binasında yaptırılan zenginleştirilmiş kütüphane açıldı.

Muğla Valisi Esengül Civelek, açılış programında yaptığı konuşmada, ebediyete intikal eden tüm şehitleri saygı ve minnetle andığını söyledi.

Bilgi ve öğrenme çağında olduklarına işaret eden Vali Civelek; "içerisinde bulunduğumuz bilgi çağının gerektirdiklerine göre tasarlanan içinde bilgisayarları, internet hizmeti ve zenginleştirilmiş kitap varlığı olan, aynı zamanda konforlu bir ortam sunan Z Kütüphane öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor. Ülkedeki tüm okullarda Z Kütüphane oluşturulmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Z Kütüphanede öğrencilerimiz bilgiye daha kolay ulaşacaklar. Bilgi, birikim ve becerilerini derinleştirecekler. Aynı zamanda okuma alışkanlığı kazanacaklar. Öğretmen ve öğrencilerimizin kütüphanede verimli, başarılı ve keyifli zamanlar geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.

Şehit Polis Memuru Sefa Altınsoy'un babası Faruk Altınsoy ise şehitlerin hatıralarına sahip çıkılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Okulda açılan Z Kütüphaneye oğlunun isminin verilmesinden ve hatırasının yaşatılmasından gurur duyduğunu ifade eden Altınsoy, "İnşallah bu kütüphaneden de vatanına, milletine bağlı. Ülkesini seven gençler yetişir. Kütüphanede emeği geçen herkese ve devletimize teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun" dedi.

Özel Harekat polisi Sefa Altınsoy, Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teröristler tarafından bombalı araçla yapılan saldırıda yaralanmış ve tedavi gördüğü GATA'da şehit düşmüştü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.