Müfredat Yenilenecek Mi?

Müfredat Yenilenecek Mi?

Kamuajans.com - Başbakan Binali Yıldırım, Müfredata ilişkin çalışmalara değindi. Yıldırım, "Şimdi yeni hedefimiz var. Nedir, müfredatı günün ihtiyaçlarına göre, gelişmeleri dikkate alarak, uygun bir şekilde yenileyeceğiz.'' dedi.

Kamuajans.com - Başbakan Binali Yıldırım, ''Bakanlığımız bunun için çalışıyor. Amaç size daha doğru bilgiler... Daha doğrusunu en kısa, en yalın şekilde anlatacak müfredat. Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin herkesin görüşü, değerlendirmesi, raporları elde. Milli Eğitim Bakanlığı bütün bu aldığı görüşleri toplayarak, bir çalışma yaptı. Önümüzdeki yıldan itibaren 1'inci, 5'inci ve 9'uncu sınıflar da yeni müfredatla eğitim ve öğretime başlayacak. Yıl yıl diğer sınıflara da geçmiş olacağız."  Millet ne isterse hep onu yaptıklarını kaydeden Başbakan Yıldırım, "Milletin istemediği hiçbir şeyi yapmadık. Türkiye'nin, gençlerin ihtiyaçları neyse, onu yapmaya gayret ediyoruz." diye konuştu.

KamuAjans.com - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.