Milli Eğitim Bakanlığı MEB BİLSEM 2017 İçin 719 Öğretmen Kontenjanı Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı MEB BİLSEM 2017 İçin 719 Öğretmen Kontenjanı Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bilim ve sanat merkezlerine öğretmen seçme ve atama kılavuzuna göre BİLSEM başvuruları 6-17 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacak. Bu kapsamda kılavuzda da belirtilen 19 branş için 719 kontenjan belli oldu.

Bilim ve sanat merkezlerine (BİLSEM) öğretmen olarak atanabilmek için başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar nelerdir? Başvuru tarihi itibarıyla öğretmenlikte adaylığı kalkmış olması gerekiyor ve görev yapmakta olduğu ildeki BİLSEM’de başvuru yapacağı alanında boş norm olması gerekiyor.

Atama yapılacak 19 branş şu şekildedir: Bilişim Teknolojileri, Biyoloji, Coğrafya, Felsefe, Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji, Fizik, İlköğretim Matematik, İngilizce, Kimya/ Kimya Teknolojileri, Matematik, Müzik, Rehberlik, Görsel Sanatlar/Resim, Sınıf Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı, Türkçe ile Teknoloji ve Tasarım branşları için başvuru alınacak.<br />

Başvurular belirtilen tarihlerde MEBBİS üzerinden yapılabilecek. Boş normlar içi başvuru yapacak öğretmenler değerlendirme kriterleri ile ilgili tüm detaylara aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler. Puan alınan tüm kriterlere ait belgeler okul müdürlüklerine teslim edilmesi gerekiyor. <br />

<br />

Başvuru kılavuzu için <a href="http://www.kamuajans.net/images/dosyalarim/16152842_bylsem_yyretmen_atama_kylavuzu.pdf" target="_blank"><strong>TIKLAYINIZ</strong></a>.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.