Mersin’de Öğrenciler Yerli Dijital Oyunlar Üretecek

Mersin’de Öğrenciler Yerli Dijital Oyunlar Üretecek

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Teknopark işbirliğiyle “Fikrinle Büyü- Fikrinle Yürü” sloganıyla düzenleniyor. Dijital Oyun Yarışmasının tanıtım toplantısı Mersin Suphi Öner Öğretmenevi Tarsus salonunda yapıldı.

Toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca, Mersin Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Nihan Boran, İl Millî Eğitim Yöneticileri ve Mersin ilinde görev yapan Bilişim ve Teknoloji öğretmenleri katıldı.

Koca: Mersin’i Teknoloji Merkezi Yapmak İstiyoruz

Teknoloji çağında bulunduklarını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, 2023’ün Türkiye’sinde Mersin’in en güçlü şekilde yer alması ve Mersin’in Teknoloji Merkezi olması amacıyla farklı alanlarda bir çok proje hazırladıklarını ifade etti. Koca, öğrencileriyerli ve milli oyunlar üretmeye teşvik etmek için bu projeyi hazırladıklarını sözlerine ekleyerek işbirliği yaptıkları Teknokent kurumuna ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Programda Teknokent Hakkında Bilgilendirme Sunumu Yapıldı

Programda Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Nihan Boran,Teknokent hakkında genel bilgilerin yer aldığı bir sunum yaptı.

Konuşma ve sunumun ardından Mersin AR-GE BölümüŞube Müdürü Baykal Başdemir ve sorumlu öğretmenler tarafındanyarışmanın detayları ve süreci ile ilgili katılımcılara bilgi verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.