MEBİM 147 Projesi Avrupa’nın İlk 8’inde

MEBİM 147 Projesi Avrupa’nın İlk 8’inde

KamuAjans.Com-Kamu İletişim Merkezleri projeleri kapsamında European Call Center Management Association tarafından her yıl düzenlenen ‘Avrupa İletişim Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’ kapsamında, Millî Eğitim Bakanlığı’nın ‘MEBİM 147’ projesi ilk 8’de yer aldı.

Millî Eğitim Bakanlığı’nın sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı ‘MEBİM 147’, ‘Avrupa İletişim Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’ kapsamında verilen ‘Örgüt ve Kuruluş Ödülleri’ kategorisinde ilk 8’e girdi. European Call Center Management Association tarafından her yıl düzenlenen etkinlikte, İngiltere ile Avrupa’da çağrı merkezi ve müşteri yönetimi konusunda en iyileri ödüllendirildi. Bu yılki törende ödüller, endüstride mükemmeliyeti tespit ve takdir etmek amacıyla 24 kategoride verildi. 64 ülkeden 124 projenin finalist olmaya hak kazandığı etkinlikte ‘MEBİM 147’ pojesi ‘Örgüt ve Kuruluş Ödülleri’ kategorisinde, ilk 8’de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.