MEB’de İl Müdürü Ataması

MEB’de İl Müdürü Ataması

Kamuajans.Com – Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Flaş Atama Cengiz Karakaşoğlu Bayburt'un yeni Milli Eğitim Müdürü oldu.

MEB'de il milli eğitim müdürü ataması yapıldı. Cengiz Karakaşoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde edebiyat öğretmeni olarak başladığı göreve, okul yöneticiliği ile devam etmiş, 2013 yılında Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü görevini 3 yıl sürdürmüş ve daha sonra Bakanlıkça araştırmacı olarak görevlendirilmişti.  

Bayburt’ta yıllarca eğitim camiasında öğretmenlik ve idarecilik görevi yapan ve 2011-2016 yılları arasında Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak hizmet veren Cengiz Karakaşoğlu, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

2017 yılının Temmuz ayında Bayburt’a Milli Eğitim müdürü olarak atanan Soner Can, önceki görev yeri olan Tuzla’ya görevlendirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.