MEB, Yönetici Atama Yönetmeliğinde Değişiklik İçin Çalıştay Yapacak

MEB, Yönetici Atama Yönetmeliğinde Değişiklik İçin Çalıştay Yapacak

KamuAjans.Com – Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici Atama Yönetmeliğinde değişiklik için çalışmalara başladı. MEB Yönetici atama yönetmeliğinde yapacağı değişiklik öncesi yapılacak değişiklikler hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüklerine yazı göndererek MEB tarafından yapılacak çalıştay öncesi yönetici öğretmenlerden görüş ve öneri almak ne tür değişiklikler yapılması gerektiği yönünde görüşleri topluyor.

MEB illerden gelen görüşlerden sonra çok kısa bir süre içinde yapacağı çalıştaydan sonra ortaya çıkan sonuçlarınıda dikkate alarak yönetici atama yönetmeliğinde değişikliğine gidecek.

Eğitim sendikaları da mülakatın kaldırması ve sınav ile atama yapılması ve şu an yöneticilikte mevcut görev süresinin olan 4+4 süresininde uzatılması gerektiği yönünde görüş belirtiyor.

MEB tüm paydaşlardan aldığı görüşler doğrultusunda yönetici atama yönetmeliğini revize ettikten sonra atamaları yapılacak...

mebpersonel 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.