MEB Yasak Listesine Sendikayı Ekledi

MEB Yasak Listesine Sendikayı Ekledi

KamuAjans.Com-Milli Eğitim Bakanlığı yasakladığı sitelere yenilerini ekledi. Son yıllarda eğitim sistemine zarar verdiği kanaatine varılarak bir çok site Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yasaklanmıştı. Bu yasaklara yenileri eklendi. MEB'in yasakladığı o siteler;

 Milli Eğitim Bakanlığı son yıllarda uygulamaya koyduğu ve sık sık gündeme gelen eğitim bazlı sitelerin engellemelerine hergün yenilerini ekliyor. Bilindiği üzere KamuAjans.com ailesi olarak bu uygulamanın kurbanları arasında yer alıyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı'na göre eğitim sistemini baltalayan,eğitim bazlı haber yapan siteler açısından bakıldığında ise objektiflik olarak görülen bu haberler neticesinde Milli Eğitim Bakanlığı süzgecinde engellemeye takılıyor. Bu engellemeye son takılan son site bir sendika sitesi oldu.

Yetkili sendika Eğitim Bir Sen,Milli Eğitim Bakanlığı sisteminde yasaklandı.Bugün siteye girmeye çalışan üyeler kötü süpriz ile karşılaştı. İlk bakışta anlam veremeyen üyeler yaptıkları paylaşımlar ile konuyu anlamaya çalıştı. Eğitim ve kamu sitelerini de yasaklayan Milli Eğitim Bakanlığı yasaklılar arasına sendikayı da eklemiş oldu.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.