MEB Önce Kendi Performansına Bakmalıdır

MEB Önce Kendi Performansına Bakmalıdır

Kamuajans.com - Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper ÖĞRETİCİ öğretmenlere uyguladıkları anket sonuçlarını açıkladı. MEB’in anket sonuçlarından gereken dersi çıkarması gerektiğini ifade eden ÖĞRETİCİ’nin açıklamaları şu şekildedir:

Kamuajans.com - ‘MEB Öğretmenlerin Performans Değerlendirme Yönetmelik taslağını hazırlamış,12 ilde pilot uygulamaya koymuştu. Geçtiğimiz günlerde MEBBİS sistemi üzerinden Performans Değerlendirme Sistemi modülünü aktif hale getirmiş ve gelen tepkiler üzerine müjde! olarak ertelediğini duyurmuştu. Taslak yönetmeliğe göre öğretmenleri farklı okul türlerine göre 44 ayrı formla değerlendirecek olan bakanlığın performansını 45. formla öğretmenler olarak biz ölçtük.’ dedi.

Daha önce KARŞILIKLI ÖLÇÜŞELİM açıklamasıyla duyurdukları ( http://www.aes.org.tr/haber-888-aes-den-bakanliga-performans-cikisi--karsilikli-olcuselim.html )  anketin sonuçları açıklayan ÖĞRETİCİ: 

‘Milli Eğitim Bakanlığını Değerlendirme Formu 81 ilde 3418 öğretmen tarafından doldurulmuştur. Yaptığımız anket MEB’in performansını öğretmenler gözünde ortaya koymaktadır. MEB bu sene için ertelenen performans değerlendirmesini ortadan kaldırmalı, öğretmenlerin performansını ölçmeden önce kendi performansına bakmalıdır’ dedi.

Aes Basın Sekreterliği


 








HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.