MEB Müsteşarı Yusuf TEKİN, YEĞİTEK’i Ziyaret Etti

MEB Müsteşarı Yusuf TEKİN, YEĞİTEK’i Ziyaret Etti

KamuAjans.Com-MEB Müsteşarı Yusuf TEKİN 10 Ekim 2016 tarihinde YEĞİTEK Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

FATİH Projesi toplantı salonunda gerçekleşen ziyaret toplantısında YEĞİTEK Genel Müdürü Bilal TIRNAKÇI, MEB Müsteşarı Yusuf TEKİN’e Eğitimde FATİH Projesi ile ilgili bir sunum yaptı. Sunuma İletişim Daire Başkanı M. Sadık ARSLAN, Eğitim Yayınları ve İçerik Yönetimi Daire Başkanı Mehmet RÜŞEN, Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı M. Hakan BÜCÜK, Eğitim Teknolojileri ve Teknik Destek Hizmetleri Daire Başkanı Adem EYLENCE, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Eyyup TANYILDIZ, Eğitim Bilişim Sistemleri Daire Başkanı Yakup YÜKSEL ve Sistem Yönetimi Daire Başkanı Harun ÇİÇEK katıldı.

YEĞİTEK Genel Müdürü Bilal TIRNAKÇI, etkileşimli tahta üzerinde yaptığı sunumunda Eğitimde FATİH Projesinin hedefleri ve gelinen noktayı anlatırken etkileşimli tahta, altyapı ve tablet konusunda sayısal verilerle açıklamalar yaptı. Projenin bileşenleri hakkında detaylı bilgi veren TIRNAKÇI, projenin 2017 hedeflerini de anlattı. İçerik kısmında EBA(Eğitim Bilişim Ağı)’nın geldiği nokta üzerinde duran TIRNAKÇI, içerik zenginliğinin sağlanması için neler yapılacağı konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Sunumun ardından, MEB Müsteşarı Yusuf TEKİN, Genel Müdür Bilal TIRNAKÇI ve toplantıya katılan daire başkanlarına çalışmalarında başarılar dileyerek Genel Müdürlük binasından ayrıldı.

11-10-2016 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.