MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den Hatırlatma

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den Hatırlatma

KamuAjans.Com-Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin eğitim camiasında bir çok kişinin yanılgıya düştüğü bir konu hakkında bilgilendirme açıklaması yaptı.Müsteşar Yusuf Tekin resmi twitter hesabından resmi hesapları ilgili açıklama yaptı.

Son zamanlarda karşılaştığımız sorunlar arasında yer alan sosyal medya hesaplarının kopyalanması yani sosyal medya ağzıyla (fake hesap) mağduriyetini yaşayanlar arasındaki bir kişide eğitim camiasının önemli isimlerinden Müsteşar Yusuf Tekin kendisi adına açılan hesaplardan söylenen sözlerden dolayı yaşanan karışıklığa dur demek adına açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin son günlerde kendisi adına bir çok hesap açılarak bazı sözler verildiği ve sarf edildiğini belirterek kendisinin hesaplarının hatırlatmasında bulundu.

İşte MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in Açıklaması

Herkese merhaba, sosyal medyada adıma açılmış çok sayıda sahte hesap olduğunu gördüm.Şu hatırlatmayı yapmak istiyorum, şahsi Tweetter kullanıcı adım @Yusuf__Tekin, instagram kullanıcı adım ise y__tekin dir.Bunlar dışındaki hiçbir hesap şahsıma ait değildir. Dolayısıyla yapılan paylaşımlar bana ait değildir. Duyurmak istedim.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.