MEB Müsteşar'ından Yarıyıl Tatili Mesajı

MEB Müsteşar'ından Yarıyıl Tatili Mesajı

KamuAjans.Com – MEB Müsteşarı, Doç. Dr. Yusuf Tekin 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk döneminin son gününde mesaj yayınlandı. Öğretmenlere ve velilere yönelik mesajında öğrencilerle zaman geçirmek için önemli fırsat olan ara tatilinin iyi değerlendirilmesi temennisinde bulundu.

Herkese hayırlı cumalar. Bugün bir dönemlik yoğun çalışma sürecinden sonra iki haftalık tatilimiz başlıyor. Unutmayalım bu tatil hepimiz için bir fırsat. Biz ebeveynler için çocuklarımızla nitelikli zaman geçirebilmek için bir fırsat. Öğrencilerimiz için ebeveynleriyle birlikte zaman geçirmek için bir fırsat. Gelin hep beraber bu tatilde çocuklarımıza birlikte sohbet etmeyi, oyun oynamayı, gezmeyi, sinemaya/tiyatroya/konsere/maça gitmeyi hediye edelim. Bu vesileyle bütün çalışma arkadaşım öğretmenlerime de bir kez daha teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun. Hepimize hayırlı tatiller... 


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.