MEB'in İstismara Dikkat Etmesi Lazım

MEB'in İstismara Dikkat Etmesi Lazım

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kişisel twitter hesabından özel okul öğretmenleri ve özel okullar konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, açıklamasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Mülakat çeteleri duysun;"Bulunluğu yerde milletimizin tamamını kucaklayamayan hiç kimse AK Parti’de yöneticilik yapamaz." şeklindeki bir açıklamasını hatırlatarak başladı.

<br />

Yeni sistemin özel okul sayısında artış sağladığını belirten İsmail Koncuk ''İstemesem de sonuç bu, ancak MEB'in özel okul öğretmenlerini korumak gibi bir görevi var.'' dedi.

<br />

Gelen şikayetlerin özel okullarda bir sömürü çarkının çalıştığı doğrultusunda olduğunu ifade eden İsmail Koncuki, ''Özel okul öğretmenlerinin çalışma şartları denetlenmelidir.'' dedi.

<br />

Şikayetlerin elbette tüm özel okullar için geçerli olmadığını, doğru dürüst çalışanları tenzih ettiklerini söyleyen İsmail Koncuk, MEB'in istismara dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.

<br />

Özel okullarda yapılan denetimler al gülüm ver gülüm ötesinde öğretmenlerin maaş ve özlük haklarını korumak doğrultusunda olması gerektiğini savunan İsmail Koncuk, ''Görünen o ki, özel okul oranı önümüzdeki dönemlerde de artaracaktır, MEB'in sağlıklı bir sistemi oluşturması istismarı önlemek için şarttır.'' diyerek açıklamasına son verdi.

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.