MEB, Genel Müdürlük Bünyesinde Öğretmen Görevlendirme

MEB, Genel Müdürlük Bünyesinde Öğretmen Görevlendirme

KamuAjans.Com-MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Bünyesinde Öğretmen Görevlendirilmesine İlişkin Yazı ve Başvuru İçin Özgeçmiş Formu yayınladı.

<strong>MEB, Genel Müdürlük Bünyesinde Öğretmen Görevlendirecek. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda uygulanan  eğitim ve öğretim programları ile  okutulan ders kitapları/öğretim materyallerinin hazırlanması, incelenmesi ve güncelleme çalışmalarının yapılabilmesi için Ankara il ve ilçelerindeki ilköğretim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenlerden Temel Eğitim Genel Müdürlüğü  bünyesinde görevlendirme yapılacaktır. <br />

<br type="_moz" />

</strong>

Bakanlığımıza bağlı  okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda uygulanan  eğitim ve öğretim programları ile  okutulan ders kitapları/öğretim materyallerinin hazırlanması, incelenmesi ve güncelleme çalışmalarının yapılabilmesi için Ankara il ve ilçelerindeki ilköğretim kurumlarında görev yapmakta olan öğretmenlerden Temel Eğitim Genel Müdürlüğü  bünyesinde görevlendirme yapılacaktır. Öğretmenlerimiz,  ekli Özgeçmiş Formunu doldurarak 23 Kasım - 2 Aralık 2016 tarihleri arasında Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğüne müracaat edebileceklerdir. 

<br />

Özgeçmiş Formu için <a href="http://tegm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2016_11/22052906_oz_gecmis_format.pdf">TIKLAYINIZ.</a> 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.