MEB Eğitim ve Ahlak Kongresi'ni İptal Etti

MEB Eğitim ve Ahlak Kongresi'ni İptal Etti

Kamuajans.com – 03-04 Nisan 2020 tarihlerinde Antalya'da bütün paydaşlara açık felsefe, ilahiyat, psikoloji, sosyoloji ve eğitim bilimleri vb. disiplinlerin de işe koşulduğu, geniş katılımlı Eğitim ve Ahlak Kongresi yapılması ilgi (a) Makam onayı ile uygun görülmüştür.

 Ancak Çin Halk Cumhuriyeti’nin Wuhan şehrinde ortaya çıkan "2019-nCoV" adlı yeni koronavirüs vaka sayısının komşu ülkeler de dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde artmakta olduğu müşahede edilmektedir.

Bu kapsamda bahse konu virüsün etkilerinden korunmak amacı ile Bakanlığımıza bağlı resmi/özel okul ve kurumlarda öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin katılımı ile yapılması planlanan il/ilçe, ulusal ve uluslararası düzeydeki sosyal etkinlikler (toplantı, çalıştay, sempozyum, konferans, forum, ödül töreni, spor müsabakası, yarışma vb.) tedbiren ilgi (b) yazı ile iptal edilmiştir. Eğitim ve Ahlak Kongresi'nin söz konusu nedene bağlı olarak iptal edilmesi Başkanlığımızca uygun görülmektedir.

Makamlarınızca da uygun görülmesi hâlinde olurlarınıza arz ederim.

Dr. Hüseyin ŞİRİN

Kurul Başkan V.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.