MEB Diplomaya Bağlı Alan Değişikliği Yapmalıdır

MEB Diplomaya Bağlı Alan Değişikliği Yapmalıdır

Kamuajans.com - Türk Eğitim-Sen tarafından yapılan açıklamada Milli Eğitim Bakanlığının alan değişikliğine sessiz kalmasını sürdürmesi halinde öğretmen mağduriyetinin artarak devam edeceği belirtildi.

Kamuajans.com - Sendika MEB’e defalarca diplomaya bağlı alan değişikliği talebinde bulunduklarını açıklamada ifade ederken Bakanlıktan bu konuda adım atılması istendi.

<br />

Öğretmenlerin diplomaya bağlı alan değişikliği taleplerinin ciddiye alınması ve alan değişikliği konusunda gerekli iş ve işlemlerinin bir an önce başlatılmasını talep eden Türk Eğitim-Sen, diploma bağlı alan değişikliği takvimi ve alan değişikliği duyurusunun kamuoyu ile paylaşılmasını talep etti. Yaşanan bu belirsizliklerin oluşturduğu sorunların giderilmesi ve öğretmenlerin mağdur edilmemesi içinse diploma bağlı alan değişikliği ile ilgili hususların yönetmelik takvimine bağlanması istenildi.

<br />

<a href="http://kamuajans.net/images/dosyalarim/ALAN_MEB.pdf"><strong>MEB’e yapılan diplomaya bağlı alan değişikliği Yazısı</strong></a>

<br />

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.