MEB'den Yüz Yüze Eğitim Dersleri Dönem Notları Yazısı

MEB'den Yüz Yüze Eğitim Dersleri Dönem Notları Yazısı

Kamuajans.com – Genel Müdürlüğümüz Açık Öğretim Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesinin yüz yüze eğitim dersleri örgün ortaöğretim kurumlan tarafından verilmektedir.

Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesinin 1. Dönem yüz yüze eğitim dersleri ve not işlemleri tamamlanmıştır. 2. Dönem yüz yüze eğitim derslerine şubat ayında başlanmış fakat 16 Mart 2020 tarihinde Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle eğitimlere ara verilmiştir.

Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesinde kayıtlı öğrenciler ÇİMER ve Bakanlığımız MEBİM üzerinden ilgi yönetmelik doğrultusunda örgün eğitim öğrencilerine verilen benzer hakların kendilerine de sağlanmasını talep etmektedirler.

Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi yönetmeliğinde olmayan konularda ilgi yönetmelik hükümlerine göre işlem yapılmaktadır. Bu nedenle Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesinde 2019/2 Döneminde kayıt yenileme işlemlerini yaptıran öğrencilerin, Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sistemindeki yüz yüze eğitim dersleri 1. Dönem notlarının 2. Dönem yüz yüze eğitim notları olarak kabul edilmesi. Genel Müdürlüğümüzce uygun görülmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.