MEB'den Web Sitesi Konulu Yazı

MEB'den Web Sitesi Konulu Yazı

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından 32051655-710.01-E.15927131 sayılı Web Sitesi konulu 10 Eylül 2018 tarihli resmi yazı yayınlandı.

Daire Başkanı Şemsettin Durmuş imzalı resmi yazıda ''Genel üdürlüğümüz tarafından hazırlanan ders kitaplarına yönelik etkinliklerin, etkileşimli uygulamaların, soru havuzu çalışmalarının tanıtılması ve sunulması amacıyla, OGM Materyal adı ile bir web sitesi hazırlanmış ve ogmmateryal.meb.gov.tr adresinde öğretmen ve öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

Web sitesinde etkileşimli hale getirilen kitaplar, ortaöğretim öğrencilerine yönelik tüm sınıf düzeylerinde sorular, üst düzey bilişsel becerilere yönelik sorular, proje tabanlı öğrenme çalışması kapsamında proje örnekleri ve e-içerik geliştirme çalışmalarına yönelik yapılan yarışma ve etkinlik duyuruları yayımlanmaktadır.

Söz konusu web sitesinin okul/kurumlarınızda duyurusunun yapılarak öğretmenler ve öğrencilerin faydalanmalarının sağlanması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.'' denilmiştir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.