MEB'den Şube Müdürlüğü Sınavı Uyarısı

MEB'den Şube Müdürlüğü Sınavı Uyarısı

Kamuajans.Com – Milli Eğitim Bakanlığı, yaptığı açıklama ile, alımı yapılacak 513 Şube Müdürü için sözlü sınav yapılacağını ve sınava girecek adayların sınav günlerinde izinli olacağını belirtti.

Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında görev yapan personelden, ilgi (a) Yönetmeliğe göre, il-ilçe millî eğitim müdürlükleri 1. derece 513 şube müdürü kadrosuna görevde yükselme suretiyle atamaların yapılabilmesi için yazılı sınav Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 01.04.2018 tarihinde gerçekleştirilmiş ve 2032 aday sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır.

Şube müdürlüğü sözlü sınav giriş belgeleri, MEBBİS üzerinden adaylarca 10.08.2018 tarihinden itibaren temin edilebilmektedir.'

İlgi (b) onayda; gpreule yükselme sözlü sınavının 03.09.2018-14.09.2018 (hafta sonları hariç) tarihleri arasında Ankara Başkent Öğretmenevinde yapılacak olması nedeniyle sözlü sınava katılacak adayların sınav günlerinde yol dahil izinli sayılması uygun görülmüştür.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.