MEB'den Öğrencilere Yönelik 'Cesaret' Yarışması

MEB'den Öğrencilere Yönelik 'Cesaret' Yarışması

Kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanlığı ve Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi işbirliği ile Türkiye geneli ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik, "Cesaret" konulu "Türkiye Değer Ödülleri Yarışması" düzenlenecek.

Kamuajans.com - Konuya ilişkin yapılan açıklamada, bu yıl 6.'ncısı düzenlenen yarışma, "Değer" ve "Eser" kategorilerinde gerçekleştirilecek.

Eser ödülleri için "Şiir, Hikaye, Resim, Kısa Film, Karikatür" dallarında yarışacak olan adayların başvurularını, okul müdürlükleri aracılığıyla www.turkiyedegerodulleri.com internet adresine en geç 12 Mayıs 2017 tarihine kadar yapmaları gerektiği belirtildi.

Yarışmada birincilere 6 bin TL, ikincilere 5 bin TL ve üçüncülere de 4 bin TL ödül verilecek.

Ahlaki değerler yönünden farkındalık oluşturmak ve temel değerler bilinci kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen Türkiye Değer Ödülleri, geçtiğimiz yıllarda sorumluluk, yardımseverlik, adalet gibi temalarla hayata geçirilmişti. 

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.