MEB'den Mesleki Uygulama Dersinin Seçilmesi

MEB'den Mesleki Uygulama Dersinin Seçilmesi

Kamuajans.Com – Bilindiği üzere, ilgi (a) ve (b) kararlarla kabul edilen ve uygulamada bulunan Anadolu imam hatip lisesi ve uluslararası Anadolu imam hatip lisesi Jıaftalık ders çizelgeleri Genel Müdürlüğümüzce yeniden düzenlenmiş ve 2018-2019 öğretim yılından itibaren tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere ilgi (c) kararla kabul edilmiştir.

İlgi (a) ve (b) kararlarla kabul edilen haftalık ders çizelgelerinin kademeli olarak uygulanması, ilgi (c) kararla kabul edilen haftalık ders çizelgelerinin ise tüm sınıf düzeylerinde uygulanacak olması, 12. sınıfta yer alan Hitabet ve Mesleki Uygulama dersinin yeni çizelgede 11. sınıfa alınması nedeniylen, sınıftan 12. sınıfa geçecek olan öğrenciler zorunlu dersler arasında yer alan bu dersi okumamış olacaklardır.

Bu nedenle, 2018-2019 öğretim yılında tüm Anadolu imam hatip liselerinin 12. sınıflarında (A) grubu seçmeli dersler arasında yer alan "Mesleki Uygulama" dersi 2 saat olarak seçilecek ve bu derste Hitabet ve Mesleki Uygulama adlı eğitim aracı okutulacaktır.

Konunun iliniz dahilinde bulunan tüm Anadolu imam hatip lisesi ve uluslararası Anadolu imam fSnüdürlüklerine duyurulması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.