MEB'den İntihar Girişimi İddialarına Yanıt

MEB'den İntihar Girişimi İddialarına Yanıt

Kamuajans.com – Milli Eğitim Bakanlığı, yaptığı açıklamayla bir okulda destekleme ve yetiştirme kursları için öğrencilerden ücret alındığı, yarıyıl tatilinde ücretli kamp düzenlendiği ve kampa katılan öğrencilerden birinin intihar girişiminde bulunduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı, bir okulda destekleme ve yetiştirme kursları için öğrencilerden ücret alındığı, yarıyıl tatilinde ücretli kamp düzenlendiği ve kampa katılan öğrencilerden birinin intihar girişiminde bulunduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada, "Bugün medyada yer alan Ankara Atatürk Lisesi'nde destekleme ve yetiştirme kursları için öğrencilerden ücret alındığı ve kurs kapsamında yarıyıl tatilinde ücretli kamp düzenlendiği, kampa katılan öğrencilerden birinin intihar girişiminde bulunduğu iddialarına ilişkin; söz konusu okulumuzda ücretsiz olarak düzenlenen destekleme ve yetiştirme kurslarında okulumuz öğretmenlerince kurs faaliyetleri sürdürülmektedir.

Kurslarımız için öğrencilerden ücret alındığı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır ve bu amaçla kurulan bir dernek de söz konusu değildir. Antalya iline yapılan ziyaret ise kültür gezisi kapsamında gerçekleştirilmektedir. Ayrıca bahse konu geziye katılan öğrencilerden birinin intihar girişiminde bulunduğu iddiası da doğru değildir" denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.