MEB'den İhraç Edilen Öğretmenler Açıklaması

MEB'den İhraç Edilen Öğretmenler Açıklaması

MEB'den İhraç Edilen Öğretmenler Açıklaması. Milli Eğitim Bakanlığı dün gece 686 sayılı KHK ile görevden ihraç edilen öğretmenlerle ilgili resmi twitter hesabından açıklama yaptı. İhraç edilen öğretmenlerin ihraç edilmelerinin temel sebebinin vurgulandığı açıklamada ayrıca ihraç edilen öğretmen sayısı ve inceleme soruşturmasının da devam ettiği öğretmen sayıları da kamuoyuyla paylaşıldı.

MEB'in twitter hesabından yaptığı açıklamada ihraç edilen öğretmenlerle ilgili ülkenin yeniden darbelere maruz kalmaması ve yeni şehitlerin verilmemesi için ihraç kararlarının alındığına vurgu yapıldı. Ayrıca ihraç edilen öğretmen sayıları ile ilgili de bilgi verilen twitter paylaşımında 33 bin 65 kişinin öğretmenlik görevinin sona erdirildiği bilgisi paylaşıldı. Ayrıca inceleme ve soruşturması devam eden 7 bin 210 öğretmenin varlıına da vurgu yapıldı. 

 "Halkımızın 15 Temmuz gibi darbelerle muhatap olmaması, yeniden şehit vermemesi için bu zararlı unsurlara karşı tedbir almak gerekir."

"Bu kapsamda, sorumluluğumuzun gereği olarak, 33 bin 65 kişiyi ihraç ettik, 7 bin 210 kişi hakkında ise inceleme devam ediyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.