MEB'den e-Müfredat Duyurusu! Ne Zaman Açılacak?

MEB'den e-Müfredat Duyurusu! Ne Zaman Açılacak?

MEB Öğretmen – Okul idarecileri ve öğretmenlerin 2018-2019 eğitim öğretim yılı öğretmenler kurulu, zümre öğretmenler kurulu, şube öğretmenler kurulu toplantı girişleri yapıldığı e-müfredat modülü geçici olarak kapatıldı. Milli Eğitim Bakanlığı da bu durumu okul yöneticilerine mesaj yoluyla duyurdu.

 e-müfredat sistemini tekrar ne zaman açılacağı konusunda ise herhangi bir tarih belirtilmeyen mesajda iş ve işlemlerin devam edeceği ancak girişlerin yapılandırma nedeniyle şimdilik yapılamayacağı bildirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı okul yöneticilerine e-müfredat ile ilgili mesaj gönderdi.

İşte o mesaj...

Değerli Arkadaşlar, e-Müfredat Yönetim Bilgi Sisteminin yeniden yapılandırılmasına yönelik çalışmalar nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar Kurul ve Zümre Kararlarının bu sistemde bulunan Yıllık Plan Modülü içindeki e-Kurul ve Zümre Bölümüne girişleri yapılmayacaktır. Ancak İlgili mevzuat kapsamında Kurul ve Zümreler ile ilgili diğer hususlar yerine getirilmeye devam edilecektir. Yukarıda bildirildiği üzere "Yıllık Plan Modülü" yeniden yapılandırılmak üzere geçici olarak kapatılmıştır. 


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.