MEB'den Çocuk Yogası Hakkında Açıklama

MEB'den Çocuk Yogası Hakkında Açıklama

Kamuajans.com – MEB'de okullara yoga eğitimi yazısı gönderildi. Türkiye geneli resmî/özel tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik yoga eğitimi için yapılan müracaatı değerlendiren Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü okullarda bu etkinliğin yapılmasına müsaade etti.

Fit21 By Ece Vahapoğlu Firmasının; 2018-2019 eğitim öğretim yılında, Türkiye geneli resmî/özel tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik, öğrencilere kendilerinin farkında olmalarını sağlamak, çocuklarda konsantrasyonu artırmak; arkadaşlığı, paylaşmayı ve sosyalliği artırmak, pedogojik oyun anlatımıyla yoga nefes egzersizleri yaptırmak amacıyla ekli bilgi ve belgeler doğrultusunda ücretsiz "Ece Vahapoğlu ile Çocuk Yogası" etkinliği düzenleme talebine ilişkin ilgi yazı ve ekleri incelenmiştir.

Duyurusuna http://yegitek.meb.gov.tr/www/sosyal-etkinlikler/kategori/19 linkinden ulaşılabilecek olan söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, yürürlükte olan tüm düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, ilçe/il millî eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, derslerin aksatılmaması, gönüllülük esasına göre yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.