MEB'den 2 Haftalık Mesleki Eğitim Çalışma İzni

MEB'den 2 Haftalık Mesleki Eğitim Çalışma İzni

Kamuajans.com – 2019 Haziran döneminde öğretmenlerimizin ilgi yazısı ile belirtildiği üzere İlgi (b. e ve ç) yönetmelikler gereği yapılması gereken Meslekî Çalışma Programı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce hazırlanmıştır.

Yönetici ve öğretmenler ilk hafta okul müdürlüğünce hazırlanan program çerçevesinde kendi okullarında mesleki çalışmalarını yaparlar. Öğretmenler ilk haftadan sonraki günler için ilgili mesleki eğilim konulan dahilinde il/ilçe milli eğitim müdürlüklerince hazırlanan program çerçevesinde ilkokullarda zümre bazında, diğer okullarda ise alan bazında belli merkez veya merkezlerde mesleki eğitime tabi tutulurlar.

Öğretmenler ilk haftadan sonraki seminer çalışmalarına istemeleri hâlinde farklı il ilçelerde de katılabilirler. Farklı il ilçelerde seminere kurumlarca ögretmenler seminere katılacakları il/ilçe kurumlarına dilekçe ile bildirmek ve mesleki calışına döneminin sonunda bu çalışmalara katıldığını belgelendirmek—zorundadır. Haziran 2019 dönemi Mesleki Çalışmalarını ilgi (a) yazı ekinde yer alan programlar çerçevesinde ve İlgi (b, e ve ç) yönetmeliklerdeki açıklamalara uygun olarak yapılması hususunda, Gereğini önemle rica ederim.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.