MEB Çalışanları Görevde Yükselme İçin Ek Atama Talep Ediyor

MEB Çalışanları Görevde Yükselme İçin Ek Atama Talep Ediyor

KamuAjans.Com-Milli Eğitim Bakanlığı Şef ve Memur Kadroları İçin Görevde Yükselme Sınavı Sonucunda Memur Kadrosu İçin Sınava Başvuran Sayısı belli oldu.Sınavı kazanıp kontenjandan dolayı açıkta kalan 700 civarı şef ek atama talebinde bulunuyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen şef ve memur kadroları sınavını açılan kontenjandan daha fazla kişinin 70 puan alıp kazanmasıyla bir çok şef kontenjan dışı kaldı.Kazandıkları sınav sonrası kontenjana takılmalarından dolayı ek kontejan talebinde bulunuyor. 

Açıkta kalan Şef ve Memurların talebi ;

Tarihinde Sonuçlanan Milli Eğitim Bakanlığı Şef ve Memur Kadroları İçin Görevde Yükselme Sınavı Sonucunda Memur Kadrosu İçin Sınava Başvuran Sayısı 8074'tür.

Sınava giren adaylardan 3879 kişi sınavı kazanmıştır. Fakat Milli Eğitim Bakanlığı 3174 boş kadro yayınlamış ve 70 puan alıpta atanamayan 705 küsür memur, kadro derecesi eş durumu engelli personele tanınan hak vb. nedenlerle açıkta kalmıştır. Şeflik Sınavında ise yine aynı nedenlerle atanamayan 700 küsür şef vardır.

Milli Eğitim Bakanlığından Ek Atama Takviminin Belirlenmesi İçin Söz Alınmasını İstiyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.