MEB Bürokratına Önemli Görev

MEB Bürokratına Önemli Görev

KamuAjans.Com-Milli Eğitim Bakanlığından TRT'ye transfer ...Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Atama daire başkanı görevini yürüten Fethi Fahri Kaya , TRT Genel Müdür Yardımcısı oldu .

Üç yıldan fazla süredir Merkez Atama daire başkanlığı görevini yürüten Fethi Fahri Kaya, MEB’deki başarılı çalışmaları nedeniyle bizzat Cumhurbaşkanının talimatı ile TRT Genel Müdür Yardımcılığına getirildi .

Bakanlık içinde ve dışında her kesim tarafından sevilen ve saygı duyulan Fethi Fahri Kaya bakanlığın beyni konumundaki merkez atama daire başkanlığına çok kritik bir süreçte getirilmişti. Kritik dönemde örgütle mücadelede görevi boyunca birçok başarıya imza attı. Okul yöneticileri, şube müdürleri ile il/ilçe müdür atamalarında dik bir duruş sergiledi. Bakanlık içerisinde öğretmenlikten başlayarak her kademede görev yapan KAYA, MEB taşra teşkilatıyla arasına hiçbir mesafe koymadı. Taşranın her düzeydeki çalışanı ile sıcak iletişim kurdu. Ekip çalışmasını seven Kaya’nin ayrılışı camiada büyük bir üzüntü ile karşılandı. 


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.