2019 Yılı MEB İş Takvimi

2019 Yılı MEB İş Takvimi

MEB – Eğitim öğretim yılının plan ve programlanmasında en önemli argüman olan MEB çalışma takvimi her öğretim yılı öncesinde Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanıp resmi yazıyla kurumlara bildirilir. Eğitim öğretim kurumlarının açılış kapanış, sınav ve tatil zamanları da bu takvim içerisinde yer almaktadır. Her iki yarıyılın takvimi de MEB Çalışma Takviminde yer almaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 2019 Yılı İş Takvimi yayınlandı. Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü, İç Denetim Birimi Başkanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı, Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, Personel Genel Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Başkanlığı, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığı, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürlüğü, Belirli Gün ve Haftalar ile ilgili detaylar belli oldu.<br />

<br />

<a href="http://www.kamuajans.net/images/dosyalarim/2019_MEB_IS_TAKVIMI.pdf"><strong> İŞ TAKVİMİ</strong></a>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.