MEB, 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Ekranı

MEB, 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Ekranı

KamuAjans.Com- Milli Eğitim Bakanlığı(MEB)'nın atamasını yapacağı 20 bin sözleşmeli öğretmen(5 bini dershaneci) için belirlenen takvimin son gününe gelindi. Bakanlık, birazdan 20 bin öğretmenin atamasını yapacak. Atama saati ile ilgili şu an için bir açıklama yok fakat bakanlık öğretmen atamalarını sabah 10-11 ve akşam 5-7 arasında yapmayı tercih ediyor.

Öğretmen atamaları genellikle bakan ve üst düzey yetkililer, misafirler ve gazetecilerin katılımı ile Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda yapılıyor. Bugün, Milli Eğitim Bakanı Ankara'da olmayacağı için MEB müsteşarı Yusuf Tekin'in katılımı ile bir törenle atamaların yapılacağı bekleniyordu fakat geçtiğimiz gün gelen şehit haberleri dolayısıyla tören yapılmadan atamaların gerçekleşeceği düşünülmektedir.

MEB 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
(Atamalar yapıldığı anda bağlantı aktif hale gelecektir, periyodik aralıklarla yenileyiniz)

Atamaların bugün akşam saat 7'ye kadar yapılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Şu saatten sonra Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nden her an atama açıklaması gelebilir.

Atacak öğretmenler ikametgahlarının bulunduğu ile atanırsa 1 gün içinde, il dışına atanırlarsa 15 gün içinde göreve başlamaları gerekecek. Atama kararnameleri atanılan ilin İl Milli Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecek.

Atanan öğretmenler kılavuzda istenen 6 adet vesikalık fotoğraf, sağlık raporu, mal bildirimi ve diplomalarını ilgili MEM'e götürerek göreve başlayabilecekler. Gelişmeleri ve atanıldıktan sonra yapılacak iş ve işlemleri sitemizde bulabileceksiniz. Bizi takip etmeye devam ediniz.

mebpersonel 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.